Izvor: B92, 20.Jun.2013, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92: Aksentijević ponovo u Humskoj

Nikola Aksentijević igraće sledećih godinu dana za Partizan, saznaje B92.

Agent mladog reprezentativca i uprava 'crno-belih' dogovorili su se u četvrtak u podne da se Aksentijević vrati u Humsku na jednogodišnju 'pozajmicu' iz kiparskog Apolona.

Nikola Aksentijević drugi je igrač koji će biti predstavljen u Humskoj, posle golmana Milana Lukača koji je u sredu postao član prvaka Srbije.

Aksentijević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je rođen 9. marta 1993. u Kragujevcu, počeo je u omladinskoj školi Radničkog. Kao trinaestogodišnjak je došao u Partizan, prošao sve selekcije i od sezone 2010/2011 nastupao za prvi tim.

U avgustu 2011. godine potpisao je petogodišnji ugovor sa klubom iz Humske ali je godinu dana kasnije prodat kiparskom Apolonu koji ga je ustupio holandskom Viteseu.

Aksentijević nije igrao zvanične utakmice za holandski klub a posle osam utakmica za Partizan u julu i avgustu prošle godine nastupao je i za mladu reprezentaciju Srbije.

Posle isteka ugovora sa Aleksandrom Miljkovićem Partizan je ostao sa dva desna beka, Brankom Pauljevićem i Markom Živkovićem. Pauljević prošle sezone nije ostavio dobar utisak na pet utakmica u JSl i dve u kupu, Živković ima samo dva nastupa tokom proleća.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.