Avramović pred Igokeu: Da napravimo korak napred

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2021, 14:22

Avramović pred Igokeu: Da napravimo korak napred

Igokea je tvrda ekipa, znamo koji su im najbolji igrači, njihove karakteristike, rekao je košarkaš Partizana Aleksa Avramović uoči meča ABA lige u Laktašima u subotu.

Crno-bele posle pauze zbog reprezentativnih prozora očekuje nastavak takmičenja u regionalnoj ligi, a Partizan pred ovaj duel ima skor 8-1, dok je Igokea upisala pet trijumfa i četiri neuspeha.

"Protiv Zvezde Igokea je jako ušla u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << meč, kontrolisala ga 40 minuta. Mi moramo od početka da igramo našu tvrdu odbranu koja nas krasi, pogotovo u ABA ligi, dok u napadu treba da napravimo korak napred i da pogađamo otvorene šuteve", rekao je Avramović za klupsku televiziju.

Utakmica 10. kola ABA lige Igokea - Partizan igra se u subotu od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AVRAMOVIĆ: Igokea je tvrda ekipa

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2021

Partizan u subotu gostuje u Laktašima u okviru 10. kola ABA lige...Košarkaši Partizana u subotu od 19 časova ABA lige gostuju u Laktašima protiv ekipe Igokee. Crno-beli nastavljaju takmičenje posle reprezentativne pauze...Partizan je do sada ostvario osam pobeda uz jedan poraz, dok Igokea pobedila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.