Avramović otkrio stanje povrede

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 22:17

Avramović otkrio stanje povrede

Aleksa Avramović, košarkaš Partizana, kazao je da oporavak posle povrede ide dobro i da će se uskoro naći ponovo na terenu.

Avramović je prisustvovao otvaranju Božićne škole sporta zajedno sa selektorom reprezentacije Srbije Svetislavom Pešićem

''Ide dobro, danas sam snimio nogu, 80-90 posto je bolje i uskoro ću se naći na terenu'', kazao je Avramović, koji je u Pirotu posetio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i trening košarkaša Pirota, u klubu u kome je ponikao selektor Pešić.

U okviru Božićne škole sporta, koju organizuje Sportski centar Pirot, pod pokroviteljstvom Grada Pirota, više hiljada mališana svaki zimski raspust provede baveći se sportom ili učeći neki od brojnih zanata, na nekom od ukupno 70 potpuno besplatnih programa.

Avramović je kazao da je reč o odličnom projektu Grada Pirota.

''Hvala Gradu Pirotu na dočeku i fenomenalnoj organizaciji i ja sam počastvovan što sam ovde. Moja poruka mladima je da duboko veruju u to što rade i da imaju velike ambicije jer će uspeh sam doći. Osećaj je prelep kada vidite pune terene, onda znamo da smo uradili pravi posao i da smo doneli nešto dobro toj deci i odveli ih na pravi put'', kazao je Avramović.

Otvarajući Božićnu školu sporta, selektor Pešić pred prepunim Omladinskim stadionom, gde je inače počeo da igra košarku kao dečak, kazao je da ovakva svetkovina sporta, poput pirotske Božićne škole sporta, ne postoji nigde, ne samo u Srbiji, već i šire.

"Mi Piroćanci smo jedinstveni u svemu pa i u ovome. Želim svima da uživate u ovoj manifestaciji i brojnim sportskim programima'', poručio je Pešić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo su hteli da čuju Grobari: Aleksa otkrio kad se vraća na parket!

Izvor: 24sedam.rs, 05.Jan.2024

Košarkaš Partizana bio gost grada Pitora zajedno sa selektorom Pešićem

Nastavak na 24sedam.rs...

AVRAMOVIĆ POSETIO PEŠIĆA, PA OTKRIO DETALJE POVREDE: Evo kada ga možemo očekivati na parketu!

Izvor: HotSport.rs, 05.Jan.2024

Avramović je prisustvovao otvaranju Božićne škole sporta Aleksa Avramović, košarkaš Partizana, kazao je da oporavak posle povrede ide dobro i da će se uskoro naći ponovo na terenu. Avramović je prisustvovao otvaranju Božićne škole sporta zajedno sa selektorom reprezentacije Srbije Svetislavom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.