Avramović nakon prvog trofeja u karijeri: Ja ovo emotivnije shvatam

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 11:25

Avramović nakon prvog trofeja u karijeri: Ja ovo emotivnije shvatam

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović bio je naročito srećan među crno-belim nakon osvojene ABA lige.

Partizan je bio bolji od Zvezde u finalu nakon pet utakmica, a za srpskog igrača je to bio prvi trofej u seniorskoj karijeri.

Posle sezone koju su obeležile povrede, usponi i padovi, Avramović smatra da može da bude zadovoljan.

"Svi smo deo tima, deo slagalice. Preponosan sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na ove momke. Hvala im. Ja možda malo emotivnije shvatam ovo, meni je ovo prvi trofej u životu. Stvarno sam mnogo srećan i mnogo je lep osećaj. Hvala i treneru i stručnom štabu. Bilo je tu mnogo uspona i padova, bili smo na granici Fajnal fora, desilo se to šta se desilo, ali barem smo krunisali ovu sjajnu sezonu titulom", rekao je Avramović u razogovoru za klupsku televiziju.

Potom se osvrnuo na navijače.

"Zahvalio bih se navijačima, imao sam osećaj da ih je bilo 30 hiljada. Hvala im, na svakoj utakmici, na svakoj sekundi koju su proveli sa nama, stvarno su nam bili vetar u leđa i naš šesti igrač, što kaže ona floskula, ali stvarno je tako. Volim vas sve, slava Bogu", zaključio je Avramović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.