Avramović: Jedna lasta ne čini proleće VIDEO

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 00:17

Avramović: Jedna lasta ne čini proleće VIDEO

Heroj Partizana Aleksa Avramović mišljenja je da pobeda nad Efesom (100:90) u 27. kolu Evrolige može da bude prekretnica sezone crno-belih.

Sa pobedom nad timom iz Istanbula i trijumfom Virtusa protiv Valensije, Partizan sada ima isti učinak kao i španski predstavnik koji je na 10. mestu koje vodi u plej-in.

Za Avramovića je ključ velike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobede u timskoj košarci.

"Imali smo turbulentan period iza nas koji se završio porazom u fnalu kupa. Bilo je značajno da posle serije poraza i nesrećno izgubljenih utakmica da tas prebacimo na našu stranu. Zaista smo odigrali disciplinovano sa malo izgubljenih loptu. Igrali smo sjajnu fantastičnu košarku. Svi smo verovali. Ovo je super polazna tačka za nastavak sezone. Borimo se za nas, za Partizan i nadam se da ćemo uspeti da vas obradujemo", rekao je Avramović.

Zabeležio je rekord karijere u Evroligi postigavši 30 poena, ali ne želi da isključivo on preuzme zasluge za pobedu.

"Lepo sam se osećao i prijalo mi je što sam bio sa reprezentacijom. Željko mi je pružio veliku podršku. Jedna lasta ne čini proleće, jedan igrač nije tim. Mi smo igrali timsku košarku", dodao je Avramović.

Podrška navijača ga uvek pogura još više.

"Nije tajna da svaku utakmicu igram da pružim svoj maksimum. Da dođem kući i kažem dao sam sve od sebe. Nas čeka puno rada da bismo stigli tamo gde želimo. Prvenstveno, da stignemo do plej-ofa, posle je sve moguće", zaključio je Avramović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.