Avramović: Iza nas je turbulentan period

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 15:18

Avramović: Iza nas je turbulentan period

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović kaže da je iza crno-belih težak i turbulentan period.

Partizan u četvrtak od 20.30 u Beogradu dočekuje ekipu Efesa u meču 27. kola Evrolige.

Avramović je, baš kao i ostali koji su imali reprezentativne obaveze, dobio nekoliko slobodnih dana.

"Dobili smo nekoliko dana slobodno. Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji nisu išli za reprezentaciju su se malo rasteretili, odmorili mozak i glavu. Iza nas je turbulentan period. Pogotovo posle tog poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća gde smo stvarno želeli da osvojimo trofej", rekao je Avramović i dodao:

"Da ne kažem da smo bili u 'daunu'. Već sutra nas očekuje utakmica protiv Efesa. Oni su napadački jedan od najtalentovaniji timova u Evropi. Znamo da će publika kao i svaki put doći i na nama je da podignemo nivo agresivnosti".

Avramović izuzetno poštuje Šejna Larkina, zvezdu Efesa.

"Veliki šampion i ima ogromno poštovanje od mene, jer stvarno je pobednik, sjajan momak. Znamo koliko je dobar i agresivan u oba dela terena i koliko je doneo Efesu u prethodnih par sezona. I pre toga u Baskoniji, gde god je igrao ostavio je veliki trag", kaže Aleksa i ističe:

"Nije Efes samo Larkin, tu su i Vil Klajburn, Elajdža Brajant i ostali… Svi igraju vrhunsku košarku, talentovani su, igraju sjajnu košarku, od titula u Evroligi zadržali su kostur tima, sem Vasilija Micića".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Larkin: Navijači Partizana su drugačiji nivo privrženosti klubu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024

Najbolji igrač Efesa ceni pristalice crno-belih...Košarkaš Efesa Šejn Larkin rekao je da nikad nije igrao utakmice kakve su pred navijačima Partizana u Areni i istakao da su oni "drugačiji nivo privrženosti klubu"...- Nikad nisam igrao u dvorani gde 15, 20, 22 hiljade navijača stoji, peva, skače...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.