Izvor: RTS, 01.Okt.2015, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Augzburg – Partizan 1:3 (drugo poluvreme)

Partizan u drugom kolu Lige Evrope igra u Nemačkoj protiv Augzburga. Direktan prenos meča je na našem Drugom programu.
20.42 - Još jednom maestralni Živko Živković spasava mrežu Partizana. Trohovski je tukao iz slobodnog udarca, naš golman na mestu. 
20.22 - Prinudna izmena, Petrović na terenu umesto Božinova.
20.20 - Partizan ostaje sa deset igrača, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Subić dobija drugi žuti karton.
20.19 - GOOOL! Partizan vodi sa 3:1! Još jedan pogodak Živkovića koji je šutnuo sa oko 16 metara, lopta je pogodila jednog od odbrambrenih igrača i prevarila golmana Augzburga.

20.14 - GOOOL! Augzburg smanjuje prednost Partizana - 1:2! Sjajna kombinacija Altintopa i Bobadilje koji posle bezbroj šansi uspeva da zatrese mrežu Živka Živkovića.

20.11 - GOOOL! Partizan vodi sa 2:0! Autogol, odbrambeni fudbaler Augsburga Dong nespretno je reagovao posle kornera i sproveo loptu u svoju mrežu.

20.04 - Opsada na gol Partizana, sjajni Živko Živković još jednom sprečava Bobadilju da se upiše u strelce. 
20.03 - Nastavljen meč u Augzburgu. Nova izmena kod crno-belih, Ostojić na terenu umesto Balažica. Dvostruka izmena i kod fudbalera domaćih.
19.47 - Kraj prvog poluvremena. 
19.31 - GOOOL! Partizan vodi sa 1:0. Minijatura Andrije Živkovića koji je prošao po desnoj stran, driblingom izbacio dvojicu protivničkih fudbalera, i preciznim šutem matirao golmana Augzburga.

19.27 - Živko Živković brani strašan šut Raula Bobadilje koji je u dosadašnjem delu meča najveća pretnja po gol Partizana.  
19.21 - Trener Milinković prisiljen da zameni Umarua već u 20. minutu zbog povrede. Na terenu Božinov.
19.13 - Velika šansa za doćina, volej šut Bobadilje pogađa Subića na gol liniji.
19.05 - Zbog prilično oštrog starta nad Bobadiljom, fudbaler Partizana Jevtović dobio je žuti karton. 
19.00 - Počeo je meč, prvi sa centra su krenuli igrači Partizana.
18.40 - Poznati su i sastavi timova:
Partizan: Živković Živko, Vulićević, Balažic, Fabricio, Subić, Jevtović, Brašanac, Babović, Živković Andrija, Stevanović, Umaru.
Augzburg: Hic, Verher, Kalsen-Braker, Jeon-Ho, Fulner, Bejer, Ja-Čeol, Halil Altintop, Dong-Von, Matavž, Bobadilja.

Ekspedicija Partizana je u sredu stigla u Nemačku, ali ekipa nije imala uobičajeni trening. Naime, crno-beli nisu trenirali na stadionu u Augzburgu, pošto su se zaglavili u gužvi na auto-putu.
Partizan u prethodnih pet godina u evropskim takmičenjima nije igrao tako dobro kao ove sezone. Ubeležili su pet pobeda, remi u Bukureštu i poraz u Borisovu, u meču u kojem su čitavo poluvreme igrali sa igračem manje.  
U prvom kolu u Grupi L, 17. septembra, Partizan je na svom terenu pobedio holandski AZ Alkmar sa 3:2, a Augzburg je u Španiji izgubio od Atletik Bilbaoa sa 3:1.
Direktan prenos meča je na našem Drugom programu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.