Atmosfera uoči utakmice Partizan – Mančester junajted VIDEO

Izvor: B92, 25.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atmosfera uoči utakmice Partizan – Mančester junajted VIDEO

Fudbaleri Partizana dočekuju Mančester junajted u 3. kolu grupe L ovogodišnjeg izdanja Lige Evrope.

Crno-beli su osvojili 4 boda u prva dva kola, pošto su odigrali nerešeno sa AZ Alkmarom i pobedili su Astanu na gostovanju u Nursultanu.

Isti broj bodova ima i Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << junajted koji je takođe pobedio Astanu, doduše na svom terenu, a remizirao sa Alkmarom u gostima i sada će sa Partizanom voditi bitku za prvo mesto grupe L.

Karte za ovaj susret su rasprodate, tribine su prepune (čak i onaj sektor gde su navijači Mančester junajteda) i zahvaljujući našem reporteru sa lica mesta, donosimo vam delić atmosfere uoči početka utakmice.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SVI NA STRANI PARTIZANA: Razjedinjeni Grobari, složni na tribini (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 25.Okt.2019

Fudbaleri na terenu, navijači na tribinama, dostojanstveno su se kao domaćini predstavili u 3. kolu Lige Evrope - lepe slike obilaze svet Najbolja je predstava kada se svi akteri složno okupe oko istog cilja. Jedna takva odigrana je u četvrtak uveče na stadionu JNA, na utakmici...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.