Atletičari Radničkog odbranili titulu (VIDEO)

Izvor: KGsport.info, 04.Avg.2014, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletičari Radničkog odbranili titulu (VIDEO)

Ateltičari Radničkog odbranili su titulu ekipnog prvaka Srbije u atletici!
Titula nije promenila vlasnika, a atletičari Radničkog su pred svojim navijačima potvrdili primat u „kraljici sportova“. Kragujevčani su osvojili prvo mesto sa 10.835 bodova, drugi je bio Partizan, dok je treće mesto pripalo beogradskoj Crvenoj zvezdi.
Najveći doprinos trijumfu Radničkog pružili su Miloš Savić, osvajač prvog mesta u trci na 100 metara, Darko Živanović, pobednik u trci na 3.000 metara, Nemanja Kojić, koji je slavio pobedu u trci na 800 metara, Vedran Samac, koji je sjajnim hicem od od 78.44 m pokazao odličnu formu pred EP u Cirihu, zatim Petar Đurić, koji je trijumfovao u troskoku i štafeta 4x100m (Tuka, Savić, Mišković, Anić), kao i drugolasirani Lazar Anić (skok u dalj), Aleksandar Milenković (110 prepone), Marin Premeru (kugla) i Amel Tuka (400 metara), odnosno trećeplasirani Jovan Vukičević (skok u vis).
U ženskoj konkurenciji trijumfovala je beogradska Crvena zvezda, ispred Proletera iz Zrenjanina i Partizana.

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Branković odbio da dodeli pehar

Izvor: Kurir, 05.Avg.2014, 08:49

Ja čestitam i Radničkom i Crvenoj zvezdi na uspesima, ali od mene nećete dobiti pehar zato što su atletičari Radničkog, slaveći pobedu u poslednjoj trci i naslov prvaka, već uzeli pehar u ruke, rekao je Branković..KRAGUJEVAC - Generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković nije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.