Izvor: RTS, 29.Jan.2022, 07:58

Atlanta u seriji, Bogdanović sve bolji od povratka na parket

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović pronalazi formu posle povratka na parket zbog problema sa kolenom. Bogdanović je u novoj pobedi Atlante ponovo bio jedan od najboljih pojedinaca na utakmici, a Hoksi su na svom terenu savladali Boston 108:92.
Nekadašnji igrač Partizana, Fenerbahčea i Sakramenta je posle 18 poena u prethodnom susretu, sada postigao jedan više i potvrdio da može mnogo bolje nego u prvom delu sezone.

Bogdanović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je na parketu proveo skoro 28 minuta i za to vreme ubacio 19 poena (7/14 iz igre, 3/7 trojke), uz po tri skoka i asistencije.
Srpski bek šuter je u kategoriji +/- imao 20 poena, što je najviše u timu Atlante, koji je dileme oko pobednika rešio već u prvoj četvrtini.
Nakon 12 minuta na semaforu je pisalo 32:20, a "jastrebovi" su do odlaska na odmor razliku povećali na 15 poena.
U nastavku su uspeli da odbiju jedan snažan nalet Seltiksa u finišu treće četvrtine i potom rutinski privedu meč kraju.
Pored Bogdanovića, najbolji u redovima Atlante bili su Holins i Jang sa po 21 poenom i devet skokova, dok se kod Bostona istakao Džejlen Braun sa dabl-dablom (26 poena i 12 skokova).
Atlanta je u seriji od šest uzastopnih trijumfa, što joj je donelo desetu poziciju na Istoku sa skorom 23-25.
Boston je dva mesta iznad sa po 25 pobeda i poraza.

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.