Ataman želi pune tribine: Gledao sam Partizan, Zvezdu, može to i PAO

Izvor: B92, 18.Nov.2023, 14:21

Ataman želi pune tribine: Gledao sam Partizan, Zvezdu, može to i PAO

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman oduševljen je ambijentom koji su napravili navijači u "OAKA" Areni na meču protiv Virtusa.

PAO je pobedio pred 18.000 navijača rezultatom 90:76 i popeo se u gornju polovinu tabele Evrolige.

Bila je to treća uzastopna pobeda "Zelenih" i četvrta u poslednjih pet utakmica.

Najjači utisak na Atamana, pored igre svog tima i još jedne fenomenalne predstave Mitoglua (24p, indeks 30), su navijači.

"Ovo je atmosfera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju zaslužuje ovaj klub i OAKA. Zbog atmosfere koju ima Panatinaikos sam i došao ovde. Kada sam gledao utakmice Evrolige, Partizan, Zvezdu, oni imaju sjajne navijače. OAKA takođe dugi niz godina. Sada je vreme da se ovakav ambijent ustali na svim utakmicama i ono što želim je da bude toliko interesovanje za naše utakmice, da naši navijači ubuduće ne mogu da obezbede sebi karte. Imao sam takvo iskustvo u Efesu kada su dva poslednja meča bila rasprodata. Tako bi trebalo da bude i u OAKA Areni", kaže Ataman.

Turski trener pohvalio je igru ekipe, ali i učinak pojedinaca.

"Matijas (Lesor) je bio agresivan i naravno Dinos (Mitoglu) koji je još jednom odigrao odlično i mislim da je on najbolji krilni centar u Evroligi. Svi igrači su pokazali posvećenost. Nan je bio vrlo dobar u prvom poluvremenu. Srećan sam što je bilo 18.000-19.000 navijača, to je san našeg predsednika Janakopulosa. Sa pobedama i naši navijači će više uživati. Možda nećemo uvek pobeđivati ali sam siguran da će navijači uvek uživati".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.