Asano razbio šerpu za četvrtfinale! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2020, 18:53

Asano "razbio šerpu" za četvrtfinale! (video)

Ekipa Partizana je novi učesnik četvrtfinala.

Ekipa Partizana je uspela da se plasira u četvrtfinale Kupa Srbije pošto je danas u Gornjem Milanovcu savladala ekipu Metalca sa 0:1 (0:1).

Ekipa Partizana je danas bila bolji rival od Metalca, a u prvom poluvremenu je teško stizala do gola protivnika. Ekipa Aleksandra Stanojevića je u prvih pola sata imala ogromne probleme da stigne do kaznenog prostora, a onda u 30. minutu šansa za šansom.

Prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je viđena dobro poznata akcija Miljkovića i Holendera, napadač crno-belih je šutirao, ali je odlično Puletić odbranio ovaj udarac.

Nakon toga udarac Jojića unutar kaznenog prostora koji je prošao preko gola.

Nakon toga ponovo bez šansi sve do kraja poluvremena kada je Asano dobio loptu, namestio se na 16 metara i šutirao, pogodio je levom nogom gornji levi ugao, ispostaviće se za konačnih 0:1.



Bolji Partizan i u nastavku, ali je imao i Metalac šansu preko Antonijevića nakon kiksa Miljkovića i Vujačića.

Asano je bio izuzetno požrtvovan i raspoložen za napade svog tima, a onda je i Šćekić imao šansu da ugrozi Puletića. U 76. minutu najbolja šansa za crno-bele u nastavku, ponovo je Holender lagano ušao u šansu, ali je ponovo imao problem da postigne gol, Puletić mu je odbranio zicer.

Morao je Metalac napred kako bi stigao do četvrtfinala, ali nije bilo previše prostora, crno-beli su dobro sačuvali prednost i plasirali se među osam najboljih.

Metalac: Puletić, Vranjanin, Vasiljević, Vlalukin, Rogač, Sukačev (Maksimović 30), Antonijević, Jokić (Milisavljević 68), Mbongu, Zoćević, Katanić.

Partizan: Stevanović, Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Natho (Suma 76), Jojić, Asano, Holender (Lutovac 83)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedva smo našli pozitivan komentar na Partizanovu igru... (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2020

Slabo pozitivnih komentara, da li su navijači realni u ovom slučaju?..Ekipa Partizana je uspela da se plasira u četvrtfinale Kupa Srbije pošto je danas savladala Metalac u gostima sa 0:1...Crno-beli su golom Asana uspeli da se plasiraju u četvrtfinale, a šta kažu navijači posle utakmice?..Retki...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.