Asano pogodio za Bohum, Dortmund razočarao svoje navijače u Augzburgu

Izvor: B92, 16.Dec.2023, 18:29

Asano pogodio za Bohum, Dortmund razočarao svoje navijače u Augzburgu

Fudbaleri Bohuma došli su do nova tri boda posle pobede nad Union Berlinom na svom terenu, rezultatom (3:0).

Poveo je Bohum golom bivšeg fudbalera Partizana,Takume Asana.

Brzi Japanac je svoj peti gol u ovoj sezoni postigao u samoj nadoknadi prvog poluvremena, dok je drugi gol postigao Gonsalo Pasijensija.

Pobedu Bohumu je potvrdio Kevin Šteger sa bele tačke u 78. minutu.

Posle ove pobede Bohum je otišao na 13. mesto, dok je Union Berlin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle pobede u prošlom kolu sada ponovo izgubio i nalazi se na 16. mestu tabele Bundeslige.

Novajlija u ovoj sezoni Bundeslige ekipa Hajdenhajma je došla do druge pobede u nizu, jer su na gostujućem terenu bili bolji od Majnca sa (1:0).

Ovo je bila prva pobeda Hajndenhajma na strani u novoj sezoni, i posle ova nova tri boda se sada nalaze na 12. mestu tabele, dok je Majnc ostao pretposlednji.

Junak gostiju je bio Marvin Pieringer koji je pogodio mrežu Majnca u 12. minutu.

Volfsburg je posle tri poraza zaredom upisao pobedu i to na strani protiv ekipe Darmštada.

Vukovi su slavili minimalnim rezultatom, a jedini gol je postigao hrvatski interenacionalac, Lovro Majer u 63. minutu meča.

Volfsburg je sada deveti, dok je Darmštad na poslednjem mestu.

I za kraj kiks Borusije Dortmund koja nije uspela da pobedi ekipu Augzburga (1:1).

Četa Edina Terzića koja je u ovoj nedelji uspela da obezbedi osminu finala Lige šampiona sa prvog mesta u grupi, sada je u rezultatskom minusu bila od 23. minuta kda je Ermedin Demirović zatresao mrežu favorizovanog rivala.

Doni Malen je doneo izjednačenje u 35 minutu i od tog trenutka su se ređali ataci gostiju, ali su fudbaleri Augzburga uspeli da se odbrane i dođu do velikog boda.

Na desetom mestu će se sada naći ekipa Augzburga, a Dortmund je peti sa 26 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.