Asano o sitnicama i sekundama...

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020, 19:39

Asano o sitnicama i sekundama...

Smatra da ništa nije izgubljeno.

Prvi poraz Partizana u novoj sezoni, i to od Novog Pazara, ekipe koja je prošlu sezonu završila kao osmoplasirana u Prvoj ligi Srbije.

Crno-beli su imali dosta problema u odbrani, ali su na drugoj strani stvarali šanse od kojih su dve iskoristili.

Strelac je bio i Takuma Asano.



"Utakmica je bila izuzetno teška, puna preokreta, a mi smo se nadali da ćemo pri vodstvu ne samo zadržati rezultat, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već dati još jedan gol. Nažalost, to je fudbal, sitnice i sekunde odlučuju. Poraz mnogo boli, ali daleko od toga da je bilo šta izgubljeno, tek je drugo kolo.

Znamo koliko imamo težak raspored, svesni smo koliko je avgust važan za držanje bodova. Pogledaćemo se u oči, analizirati individualne i timske greške i obećavam da ćemo dati sve od sebe da ovo ispravimo. Ne samo ja, već čitav tim",
rekao je Takuma Asano.

Partizan se već okreće narednim izazovima, u nedelju im u goste dolazi Javor.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ASANO POSLE PORAZA U PAZARU: Obećavamo da ćemo dati sve od sebe da ovo ispravimo!

Izvor: Kurir, 05.Avg.2020

Fudbaler Partizana Takuma Asano izjavio je da boli večerašnji poraz od Novog Pazara, da treba analizirati individualne i timske greške i dati sve od sebe da se ovo ispravi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.