Arsovićeva najbolji strelac 2014.

Izvor: B92, 05.Feb.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsovićeva najbolji strelac 2014.

Streljački savez Beograda proglasio je članicu Partizana Andreu Arsović za najboljeg strelca u 2014. godini.

Priznanje za najboljeg trenera pripalo je njenom reprezentativnom treneru Draganu Doneviću.

"Protekla godina bila je najuspešnija u mojoj karijeri, godina brojnih priznanja i medalja, ali i konstantnog rada, treniranja i usavršavanja."

"Rad i trud koji sam uložila zajedno sa trenerom rezultirao je svetskim i evropskim medaljama, a današnje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priznanje još jedan je podstrek za dalje napredovanje", izjavila je Arsović nakon dodele priznanja.

Donević, koji sa Arsovićevom radi više od 10 godina, rekao je da ga priznanje obavezuje da nastavi sa napornim radom i opravda stečeni status.

"Hvala Andrei na dugogodišnjem poverenju, jer bez toga svakako ne bih postigao da budem ovo što sam danas", kazao je Donević.

Najuspešniji mladi strelac Beograda je Nina Radulović (SK Zvezdara), dok je za najbolji streljački klub u 2014. godini proglašena "Akademija Maksimović"

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.