Arsovićeva, Sebić, Arunovićeva i Grgić pobedili u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Jul.2014, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsovićeva, Sebić, Arunovićeva i Grgić pobedili u Beogradu

BEOGRAD -  Seniorske titule na Prvenstvu Beograda u streljaštvu na strelištu na Carevoj Ćupriji, najstarijem sportskom objektu u Beogradu,  poneli su puškom Andrea Arsović iz Partizana i Milenko Sebić iz „Akademije Maksimović“, dok su MK pištoljem bili najprecizniji Zorana Arunović iz Crvene zvezde i Dimitrije Grgić iz Akademca.


Drugog dana održaće se takmičenje MK puškom trostav za seniorke i juniorke i MK puškom 60 metaka ležeći za seniorke i juniorke. Prvenstvo Beograda je kvalifikaciono za Prvenstvo Srbije do 24. do 27. jula u Novom Sadu.
Rezultati, Prvenstvo Beograda - MK pištolj 30 plus 30 metaka – seniorke: 1. Zorana Arunović 585, 2. Aleksandra Ristović (Zvezdara) 574, 3. Danica...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Arsovićevoj, Sebiću i M. Maksimoviću "duple krune"

Izvor: DobreVesti.rs, 06.Jul.2014, 18:53

BEOGRAD - Andrea Arsović (Partizan), Milenko Sebić i junior Marko Maksimović (obojica „Akademija Maksimović“)  osvojili su „duple krune“ pobedivši u dve discipline na Prvenstvu Beograda na strelištu Careva Ćuprija u Beogradu, kvalifikacionom za Šampionat Srbije od 24. do 27. jula u Novom...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.