Arsenal iz Tivta zove Raću

Izvor: S media, 19.Jan.2011, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal iz Tivta zove Raću

Posle slavnog Mančester Junajteda i Arsenal želi da u svojim redovima vidi vezistu Partizana Radosava Petrovića! Ali ne onaj londonski, već crnogorski iz Tivta, jedan od najstarijih tamošnjih klubova.

Fudbaler Partizana rekao je juče novinarima da ga je iz Mančester Junajteda zvao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << samo kapiten Nemanja Vidić i da je to bio razlog što im je bombastično saopštio da su ga kontaktirali sa "Old Traforda", a mnogi mediji se "upecali" i priču plasirali kao top vest!

Petrović potvrdio interesovanje Mančestera

Petrović: Kao da je "Skrivena kamera"

Petrović sad najbliži Bosforu?!

Davidov: Stanojević kaže da ne računa na mene

Vojvodina tuži Partizan zbog "Grobara"

Nenadano, na adresu Petrovića je juče tokom popodneva stigla još jedna "ozbiljna" ponuda.

- Čitali smo i mi ovde u Crnoj Gori kako je Raća pričao da ga je zvao Mančester Junajted. E pa ako može Mančester da ga zove, zašto mu poziv ne bi uputio i naš Arsenal! Istina, nisam mnogo pratio Petrovićeve igre u Partizanu, više ga znam kao reprezentativca Srbije. Nama bi bila čast da ga vidimo u dresu Arsenala, iako znam da je tako nešto malo moguće... Ma zovemo ga da dođe makar za početni udarac na nekoj revijalnoj utakmici, neka dođe da popijemo bar kafu, biće nam drago - uz osmeh je za Alo! konstatovao Branko Lasić, predsednik Arsenala iz Tivta, crnogorskog drugoligaša.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.