Argentinac i Meksikanac na probi u Partizanu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2012, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentinac i Meksikanac na probi u Partizanu

Partizan je saopštio da će u narednom periodu sa ekipom trenirati meksički plejmejker Horhe Gutijeres i argentinski centar Matijas Bortolin.

Pravi mladu internacionalnu ekipu - Dule Vujošević

 

Horhe Ivan Gutijerez (23 god) jedan je od najboljih igrača Univerziteta Kalifornija, dok je Matijas Bortolin (19) standardni član svih mladih selekcija Argentine

 

Ukoliko zadovolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << istančan ukus Duška Vujoševića i potpišu ugovore sa našim šampionima onda više neće biti dileme da će Partizan u sledećoj sezoni početi “novi projekat”, jer će biti ubedljivo najmlađa ekipa u Evroligi, verovatno i u ABA ligi.

 

 

U letnjem prelaznom roku Partizan je već doveo Dejana Muslija, Lea Vestermana, Đorđa Gagića i Nikolu Milutinova.

 

 

Na probi u Partizanu je i 223 cm visoki centar malteške reprezentacije Samjuel Deguara, koji je na nedavno završenom turniru “malih evropskih država” proglašen za najkorisnijeg košarkaša.

Tim trenera Duška Vujoševića trenutno je u prvoj fazi priprema za sezonu 2012/13. U ovom periodu priprema akcenat je na fizičkoj pripremi, pa crno-beli rade sa kondicionim trenerom Šćekićem prema utvrđenom programu.

 
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.