Apolon radi punom parom

Izvor: B92, 03.Jan.2015, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apolon radi punom parom

Kiparski Apolon iz Limasola, koji je u Srbiji poznat po nebičnim transferima fudbalera Partizana i Crvene zvezde, nastavlja da prodaje igrače bez minuta staža.

Apolon je prvog dana prelaznog roka u Engleskoj prodao premijerligašu Vest Hemu štoper Donila Henrija.

Kanađanin ima 21 godinu, 14 puta je bio reprezentativac, a iako je letos >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postao član Apolona, nije odigrao nijedan meč u Limasolu, već je ostao na pozajmici u svom prvobitnom timu Torontu u MLS ligi.

Londonski klub je saopštio da je Henri potpisao višegodišnji ugovor, ali nije objavio visinu transfera, iako je to uglavnom pravilo u Engleskoj.

Henri je odigrao skoro 100 utakmica za Toronto u MLS ligi i dao pet golova.

"Volim jake startove, jaku odbranu. Ponosan sam kad sa saigračima iz zadnje linije i golmanom ne primimo gol. Tada mogu da kažem da je posao kompletan", rekao je Henri koji je odigrao skoro 100 utakmica u MLS i postigao pet golova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Misteriozni transferi Apolona ponovo na sceni

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2015

Kiparski Apolon iz Limasola, koji je u Srbiji poznat po neobičnim transferima fudbalera Crvene zvezde i Partizana, nastavlja da prodaje igrače bez minuta staža...Apolon je prvog dana prelaznog roka u Engleskoj prodao premijerligašu Vest Hemu štopera Donila Henrija...Kanađanin ima 21 godinu, 14...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.