Apel kapitena pred derbi u Kupu

Izvor: B92, 21.Feb.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel kapitena pred derbi u Kupu

Kapiteni Partizana i Crvene zvezde Dragan Milosavljević i Luka Mitrović apelovali su na navijače pred duel dva tima u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Večiti’ derbi igra se od 21 čas u niškom „Čairu“, a Milosavljević i Mitrović su od navijača tražili da se ponašaju fer i sportski, kao i da pomognu svom timu tako što neće vređati i omalovažavati protivnika.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Poštovani navijači,

Pred nama je završnica finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća. Veoma je važno da ovaj turnir od izuzetnog značaja za našu košarku, ali i zemlju u celini, protekle u pravoj sportskoj, ali korektnoj i prijateljskoj atmosferi. Utakmice Crvene zvezde i Partizana, najvećih sportskih rivala, ali i velikih sportskih prijatelja, uvek su vrhunsku sportski klupski događaj. Učinimo sve da on protekne u fer i sportskoj atmosferi. Navijajte iz sve snage i time nam pomozite da damo i više od maksimuma, ali ne vređajte i ne omalovažavajte protivnika. Sport je viteška igra i naša je želja da ova utakmica to u svemu i potvrdi.

Volimo košarku, volimo svoje klubove, ali i u svemu poštujmo velikog protivnika. To je pravi način da pokažete ljubav i prema Partizanu i Crvenoj zvezdi
“, stoji u pismu navijačima koje su potpisali Milosavljević i Mitrović.

U prvom polufinalu Kupa Radivoja Koraća, od 18.30, sastaju se Mega Leks i Vršac Svislajon.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

''Grobari'' i ''Delije'', poslušajte apel kapitena!

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2015

Kapiteni košarkaških klubova Partizan i Crvena zvezda Dragan Milosavljević i Luka Mitrović pozvali su danas svoje pristalice da navijaju sportski u predstojećem meču ta dva kluba u polufinalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.