Antić: Svi da se pogledamo u oči, u Partizanu ovako ne može

Izvor: B92, 31.Avg.2023, 23:37

Antić: Svi da se pogledamo u oči, u Partizanu ovako ne može

Defanzivac Partizana Nikola Antić izjavio je posle još jednog poraza od Nordsjelanda i eliminacije iz Evrope da je potrebna dublja analiza svega urađenog.

Crno-beli su izgubili u dvomeču sa Dancima 0:6.

Nije Antić imao mnogo toga da kaže posle jedne od najbolnijih eliminacija u istoriji.

"Loše, nema šta, nema šta ja tu da filozofiram puno. Moramo da odradimo ozbiljne analize, da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svako zapita za sebe, i ekipno... Čeka nas teška utakmica na krovu (protiv IMT-a, prim. aut), okrećemo se prvenstvu ako tu možemo da u sezoni napravimo dobar rezultat i da uđemo u grupnu fazu Evrope".

Da li je Nordsjeland zaista bolji za šest golova od Partizana?

"Dobro, nije bolji za šest glova, ali dobro, igraju momci i dobro su selektirani, odlična ekipa. Moramo da pokažemo drugi karakter, da se pogledamo u oči, i da se promeni sve, u Partizanu se ovako ne može. Moramo da se promenimo, prvi ja, pa svi ostali".

Gde je najveći problem?

"Ne mogu ja da kažem u čemu je tačno problem ali je evidentno da mi moramo krvi da pokažemo. Ovo je Partizan, da se svi stvarno pogledamo u oči i da od naredne utakmice damo maksimum i to je to".

Da li ste pričali do sada, da li ste se pogledali u oči?

"Pričali smo kao i svaki put, tako ćemo i sad da izađemo iz ove loše situacije i to je to. Moramo da radimo jače, da se grupišemo i regrupišemo i da nastavimo sezonu u ligi".

Sledi IMT, uz zaostalu utakmicu, ako se obe pobede, možete doći ispred Zvezde?

"Pa da, to je dobra situacija. Ne smemo da ispuštamo bodove, oni su nam preko potrebni da uđemo u seriju pobeda i da gledamo u ligi da budemo prvi i to je to".

Da li vam je poraz Zvezde (od Voždovca) ulio nadu?

"Dobro, gledamo mi sebe, treba da popravljamo našu igru. To je prva stvar oko koje treba da se bavimo, moramo da gledao naše dvorište tako da to je to. Okrećemo se prvenstvu i najbitnije da se osvoji što više bodova i da budemo što bolje plasirani, a to je prvo mesto", konstatovao je Antić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.