Andrija Gerić srušio Partizan u Novom Sadu (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Okt.2011, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Gerić srušio Partizan u Novom Sadu (FOTO)

 Vojvodina NS seme – Partizan Termoelektro 3:1 (25:23, 22:25, 25:18, 25:22)
Mala sala SPC „Vojvodina”. Gledalaca: 400. Sudije: Ivan Lazarević (Šabac) i Dragutin Ćuk (Beograd). Trajanje meča: 114 minuta.
VOJVODINA NS SEME: L. Čubrilo, Mrdak, Ivović, Veselinović, Gerić, Mirosavljević, Kapur (libero), Vrban, Katić, Kolarić, Luburić. Trener: Nikola Salatić.
PARTIZAN TERMOELEKTRO: Brđović, Minić, Mijailović, Žarković, Pešut, Ljubičić, Ilić (libero), Duštinac, Popović, Samardžić, Jokanović, Jevtić. Trener: Milan Đuričić.
FOTO: Ognjen Ademovski

Na otvaranju nove sezone Viner štediše Super lige Vojvodina je na svom terenu slavila protiv aktuelnog šampiona Partizana. Novosađani su bili bolji rival, a bez ikakve dileme MVP susreta bio je proslavljeni reprezentativac Andrija Gerić, koji se zaustavio na 18 poena!

Prva dva seta u meču koji je bio repriza prošlogodišnjeg finala plej-ofa bila su prilično neizvesna, a rivali su ih podelili na ravne časti. U naredna dva Vojvodina je popravila igru, pre svega u bloku i to je bio razlog zbog kojeg su domaći na kraju bili bolji rival.

U četvrtom periodu na servise Mrdaka Vojvodina je osvajala poene u seriji i „odlepila” se na čak „plus osam” (18:10), ali je nešto kasnije Partizan zapretio i prišao na 21:18.

Novosađani su stigli do šest vezanih meč lopti (24:18), a crno-beli us uspeli samo da spasu prve četiri. Meč je završio sjajnim napadom Danilo Mirosavljević za prva tri boda Vojvodine – 25:22.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.