Andrija Delibašić: Uvek smo bili klub senjor

Izvor: Mondo, 14.Avg.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Delibašić: "Uvek smo bili klub 'senjor'"

Iz Partizana se nisu oglasili povodom saopštenja Vojvodine koja je ljuta na sudiju Milorada Mažića. Ali je pomoćni trener crno-belih Andrija Delibašić imao zanimljivu Twitter poruku.

Foto: MN Press Trener golmana Nemanja Jovšić i pomoćni trener u stručnom štabu Partizana Andrija Delibašić

Partizan je, prema opštim ocenama, zasluženo pobedio u derbiju 4. kola Superlige, u Novom Sadu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Crno-beli su imali inicijativu, napadali, stvarali šanse, za razliku od bezopasnog domaćina.

Partizan je nagrađen u poslednjim trenucima meča kada je štoper Bojan Ostojić glavom zakucao loptu u mrežu fenomenalnog golmana Vojvodine Emila Rockova.

Ali, odmah posle meča, iz Vojvodine su zagrmeli na sudiju Milorada Mažića, a u ponedeljak pre podne u saopštenju "lale" su ga optužile sa "tendeciozno i zlonamerno" suđenje, za "smišljenu nameru da Vojvodinu rezultatski ošteti i dalji je iz vrha srpskog fudbala".

Uz to, iz Vojvodine je zatraženo da joj Mažić više nikad ne sudi ili će ubuduće, za sve mečeve na kojima je on delegiran, poslati na teren pionire!

Iz Partizana nisu reagovali na ove primedbe Vojvodine, ali je pomoćni trener crno-belih, nekadašnji napadač Andrija Delibašić, imao zanimljivu poruku: "Uvek smo bili gospodski klub".

uvijek smo bili i ostali klub "señor" sto bi rekli španci ⬛⬜⬛⬜

— Andrija Delibasic (@delibasic2323) August 14, 2017

Da li to ima veze sa ovim saopštenjem Vojvodine, procenite sami.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.