Andrić uspešno operisan

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2015, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrić uspešno operisan

Košarkaš Partizana Mihajlo Andrić uspešno je operisan u Istanbulu i uskoro će biti u mogućnosti da se vrati u Beograd i započne rehabilitaciju.

Košarkaški klub Partizan NIS potvrdio je u sredu da je Mihajlo Andrić uspešno operisan na "Ačibadem Klinici" u Istanbulu i da je hiruškim zahvatom rešen problem sa povredom metatarzalne kosti.

Prvotimac Partizana povredio se 7. novembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u susretu sa podgoričkom Budućnosti a pre toga je već imao problema sa povredom zbog čega je propustio kompletan prvi deo sezone.

Nakon operacije Kragujevčanin će još neko vreme provesti na klinici u Istanbulu a onda će mu biti dopušteno da se vrati u Beograd.

Rehabilitacija će trajati nekoliko meseci pa Andrićev povratak na parket ne treba očekivati pre početka proleća.

Sve je proslo kako treba 👌🏼💪🏼😊 jos neki dan sam ovde i vracam se kuci #acibadem #istanbul

— Mihajlo Andric (@miha21andric) December 9, 2015
Pogledaj vesti o: Košarka,   Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Andrić uspešno operisan

Izvor: MVP.rs, 09.Dec.2015

Počinje oporavak za košarkaša Partizana...Tek što se vratio na teren, Mihajlo Andrić je obnovio povredu stopala koju je prvi put zaradio letos, tačnije sredinom avgusta, za vreme pripremnog perioda. Da bi se potpuno zalečio, bila je potrebna operacija, koja je uspešno obavljena u Adžibadem klinici...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.