Anđušić: Ubiše nas koševi u poslednjim sekundama

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 10:15

Anđušić: Ubiše nas koševi u poslednjim sekundama

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić govorio je posle poraza od Olimpije u Milanu.

Partizan je kao gost izgubio od ekipe Etorea Mesine 85:83, što mu je bio 15. neuspeh u sezoni.

"Iskreno, sad iz glave ne znam šta je donelo prevagu, ali znam da smo igrali dobru utakmicu i da smo imali sve u našim rukama. Ponovo smo izgubili u zadnjim sekundama, nadam se da će se vratiti kada bude trebalo. Milsim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nismo odigrali lošu utakmicu, žao mi je što to nismo krunisali pobedom. Imali smo par utakmica gde smo dobili te neizvesne završnice, ali nas ubiše ovi koševi koje primamo u poslednjim sekundama", rekao je Anđušić posle meča za Sport klub.

Crno-beli u sledećem kolu gostuju Barseloni 14. marta, a onda u duploj nedelji dočekuju Baskoniju 19, pa Real Madrid 21. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.