Anđušić: Svaka utakmica nam je kao finale

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 16:08

Anđušić: Svaka utakmica nam je kao finale

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić kaže da je Olimpija veoma iskusna i kvalitetna ekipa i dodao da su igrači crno-belih motivisani za meč u Milanu.

Košarkaši Partizana igraće u petak od 20.30 časova u Milanu sa Olimpijom u 28. kolu Evrolige.

"Oni su veoma iskusna ekipa, ali još ne znamo u kojem će sastavu da nastupe jer su u poslednje vreme imali problema sa povredama. Ali bez obzira na to, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oni su iskusni i kvalitetni igrači. Ove sezone igraju dosta promenljivo. Mislim da će da odigraju kvalitetno, pošto im je ova utakmica važna za priključak za 'plej-of'. Uz to su i domaćini i moramo da prikažemo našu najbolju igru, da bismo uspeli da dodjemo do pobede", rekao je Anđušić na konferenciji za medije u Beogradu.

On je istakao da je dobra atmosfera u timu i dodao da se nada pobedi u Milanu.

"Atmosfera je super, naravno da je bolje kada se pobeđuje. Sve je drugačije i pozitivnije i nadam se da ćemo da nastavimo u tom ritmu", dodao je košarkaš Partizana.

Anđušić je naveo da je košarkašima Partizana prijala pauza.

"Svima nam je prijala ova pauza, da se resetujemo da se vratimo motivisaniji. Promenilo se to što znamo da je svaka utakmica sada kao finale. I u ABA ligi i Evroligi, za drugo mesto, odnosno za plej-of. I iz tog razloga smo svi još više motivisaniji. Spremni smo, imamo kvalitet i znam da imamo i taj timski duh. I to je bitno za dobre rezultate i opet kažem, pozitivnije je posle važnih pobeda, nego kada se gubi. Nadam se da ćemo da nastavimo sa dobrim rezultatima. Posle toga će sve da bude lakše", naveo je Anđušić.

On je istakao da zadovoljan igrom na poslednjih nekoliko mečeva.

"Na terenu radiš svoj posao najbolje što možeš, da pomogneš ekipi i to je najvažnije", zaključio je Andušić.

Košarkaš Partizana Bruno Kaboklo izjavio je da očekuje dobru igru svog tima.

"Raspoloženi smo, radimo naporno i mislim da igramo baš dobru napadačku košarku u ovom momentu", rekao je Kaboklo.

Partizan se nalazi na 11. mestu na tabeli Evrolige sa 13 pobeda i 14 poraza, dok je Olimpija na 13. poziciji sa skorom 11/16.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.