Anđušić: Sa Panterom će biti druga priča

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 23:17

Anđušić: Sa Panterom će biti druga priča

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić veruje u prolazak njegove ekipe na Fajnal-for uprkos porazu u četvrtom meču serije protiv Real Madrida.

Crno-beli su u španskoj prestnici napravili dva "brejka", a istom merom je vratio i Real u Beogradu pred "majstoricu" koja se u sredu igra u Madridu.

"Ništa se nije dogodilo, igramo protiv Real Madrida. Znamo kakvi su, da će doći spremni bez obzira što igraju na gostujućem terenu. Oni imaju milion utakmica ovakvih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmica u nogama što su i pokazali. Izgubili smo jer nismo imali pravi fokus od početka. Oni su poveli većom razlikom, posle smo se vratili i igrali egal utakmicu što može da nas raduje. Ali u nekim trenucima nismo pronalazili rešenje u napadu, što nas krasi većim delom sezone. Na kraju smo ispustili tu lepu prednost od dva brejka", rekao je Anđušić.

Iskoristio je priliku da se zahvali navijačima.

"Žao mi je što nismo pobedili pre svega zbog ovih ljudi koji nas podržavaju i koji su ovde. Sigurno da bi uživali svi zajedno da smo ostvarili pobedu. Želeo bih još jednom da im se zahvalim na podršci. Još jednom su pokazali da su najbolji navijači na svetu. Mi stvarno osećamo njihovu podršku kao što su nam rekli posle utakmice da veruju u nas. I mi verujemo da možemo da ostvarimo još jedan brejk", dodao je Anđušić,

Na petoj utakmici će igrati i Kevin Panter kojem je istekla suspenzija.

"Vraća nam se Kevin. Sigurno da će biti dosta lakše. Dosta rasterećenije ćemo igrati, veća rotacija će biti na bekovskim pozicijama. Verujem da će sa njim biti drugačija priča", zaključio je Anđušić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Anđušić veruje da Partizan može na fajnal for

Izvor: Danas, 05.Maj.2023, 00:08

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić rekao je da njegova ekipa u večerašnjem porazu od Real Madrida nije imala pravi fokus, ali je istakao da crno-beli i dalje veruju da mogu do plasmana na fajnal for Evrolige.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.