Anđušić: Pokazali smo neverovatan karakter VIDEO

Izvor: B92, 08.Dec.2023, 00:41

Anđušić: Pokazali smo neverovatan karakter VIDEO

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić je izneo utiske posle velike pobede Partizana nad Olimpijom iz Milana.

Crno-beli su režirali preokret i uspeli da savladaju milansku ekipu u 13. kolu Evrolige – 82:69.

Partizan je sada na skoru od sedam pobeda i šest poraza, sa serijom od tri uzastopne pobede.

Anđušić je istakao da su odbrana i navijači dali energiju za preokret. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Pokazali smo neverovatan karakter, posle minus 15 na kraju treće četvrtine, da se vratimo u utakmicu i pobedimo 12 razlike. Zaista je neverovatno, znali smo da nećemo da se predamo i to je cilj, bez obzira koliko gubili u tom trenutku. Nijednom nismo pomislili na to. Zategli smo odbranu, počeli da igramo sa više energije i samim tim kad odbranite neke napade, imate više samopuzdanja. To su osetili i navijači, sve nas je to guralo i dovelo da pobedimo utakmicu", rekao je Anđušić i dodao:

"Stvarno smo osetili to na terenu. Čim smo odigrali dve dobre odbrane, Kevin je pogodio, Zek se uključio u tim momentima, Naneli je pogodio nekoliko bitnih šuteva, to je publika prepoznala u tom momentu i publika nas je nosila, probudila se cela hala."

Objasnio je i zašto je došlo do pada u igri u jednom trenutku.

"Mislim da je danas to bilo jer smo pre 48 sati igrali tešku utakmicu protiv Monaka, izgubili smo dosta energije. Povređeno nam je dva igrača, sada se i Aleksa povredio. Želim mu brz oporavak, nadam se da nije ništa mnogo ozbiljno. Sve ima svoje, sve je uticalo na taj rezultatat danas."

Košarkaš crno-belih želi da svi ostanu zdravi, s obzirom na skraćenu rotaciju.

"Utiče ko god da fali u ekipi, to je loša stvar. Mnogo je lakše da imamo veću rotaciju i da smo svi tu. Voleo bih da nas zaobiđu povrede. Šta je tu je, moramo da koristimo slobodno vreme za oporavak. Igramo dosta utakmica u decembru, zgusnut je raspored. Nadam se da ćemo svi ostati zdravi i da će nam se povređeni uskoro vratiti"; zaključio je Anđušić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.