Anđušić: Nisam verovao da tako mogu da skočim!

Izvor: B92, 01.Dec.2023, 00:56

Anđušić: Nisam verovao da tako mogu da skočim!

Košarkaši Partizana savladali su u 11. kolu Evrolige Panatinaikos sa 92:87.

Posle velike drame izabranici trenera Željka Obradovića obradovali su navijače, ovo im je bio peti trijumf u sezoni.

Po završetku meča, Danilo Anđušić je pohvalio svoje saigrače.

"Sjajna utakmica, i za gledanje i za igranje. Pokazali smo snagu. Mi ovako želimo da izgledamo i odbrambeno i napadački, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrali smo jako dobro. Najvažnije je da smo pobedili, jer ovo je bila jako važna utakmica za nastavak takmičenja", rekao je.

Postigao je dva možda i ključna poena u produžetku.

"Skočio sam baš... Nisam ni ja verovao da mogu toliko da skočim. Generalno, svi smo se podredili timu i to je donelo rezultat. Svi smo doprineli određenim stvarima, možda nisam navikao ovako sa moje strane, ali sam se trudio da ekipi pomognem na najbolji mogući način da ostvarimo pobedu. Najvažnije je da ekipa igra dobro i pobeđuje", dodao je Danilo.

Pohvalio je Kevina Pantera.

"Vidi se da je lider, pokazuje na terenu zašto je Kevin Panter. Nije na terenbu celu utakmicu, ali kada je trebalo, uzeo je loptu i postigao ključne poene. Naravno puno znači kad je on tu, što se tiče sigurnosti, samopouzdanja. I dužina klupe, sve je drugačije kada je on tu. Pravi lider, pravi kapiten, tako da jako mi je drago da se vratio i da je odigrao ovakav meč na povratku".

Otkrio je i šta je rekao Matijasu Lesoru na kraju meča.

"Da plačemo svi zajedno! Bukvalno ništa mu nismo rekli jer nam je knedla stajala u grlu, stvarno nam nedostaje , ne volim da se mnogo vraćam na prošlogodipšnju ekipu, ali to što se dešavalo prošle godine je nešto posebno. To drugarstvo koje smo imali nadam se da se vidi i jako mi je drago da su ga ovako dočekali jer stvarno to zaslužuje".

Još nešto o Lesoru, koji je postigao 16 poena za grčki tim.

"On igra tako, agresivno... Bitno je šta oseća prema nama, klubu, igra u Panatinaikosu i dao je sve od sebe da pobede. Na terenu nema drugarastva, gleda se ko će da izvuče pobedu. Kad se završi, onda smo opet braća i šalimo se između sebe", zaključio je Anđušić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.