Anđušić: Daleko od toga da je bilo šta gotovo

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 23:21

Anđušić: Daleko od toga da je bilo šta gotovo

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić sumirao je utiske nakon poraza njegove ekipe (80:82) protiv Reala u trećoj utakmici četvrtfinala Evrolige protiv Reala.

Iskusni Anđušić je izrazio žal zbog poraza, ali i najavio pobedu u četvrtoj utakmici.

"Mislim da nismo odigrali lošu utakmicu, mislim da smo se borili svih 40 minuta. Dali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve od sebe. Sjajno smo otvorili utakmicu. Međutim, oni su promenili odranu. Nismo se snašli na zonu. Isto tako Tavares je krenuo da dominira u reketu što je doprinelo da se vrate u igru i drže egal do kraja. Imamo večeras i sutra da se smirimo, ohladimo glave i damo sve od sebe da ostvarimo pobedu da se ne vrćaamo u Madrid na "majstoricu"", rekao je Anđušić.

Naročito mu je bilo žao što nisu uspeli da stignu do pobede pred rekordnom posetom u "Areni".

"Naravno da nam je žao i naravno da nam znači. Bila je sjajna atmosfera. Milion puta sam rekao da nam daju vetar u leđa i naravno da nam je žao što nismo uspeli da ih obradujemo. Večeras smo bili jako blizu našeg cilja. Daleko od toga da je bilo šta izgubljeno. Imamo još jednu utakmicu pred našim navijačima", zaključio je Anđušić.

U četvrtom meču će igrati Gabrijel Dek i Matijas Lesor koji su odradili meč suspenzije.

"Real ima toliki roster da njima ko god da igra, to su sve vrhunski igrači. Nama će Lesor značiti u rotaciji pod košem i duelima sa Tavaresom. Tako da, sigurno će nam pomoći. Verujem da možemo do pobede u četvrtak", zaključio je Anđušić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.