Izvor: Piplmetar.rs, 03.Maj.2023, 00:30

Anđušić: Bili smo jako blizu, ništa još nije izgubljeno

Početna » Sport » Anđušić: Bili smo jako blizu, ništa još nije izgubljeno


Betadanas 23:59

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport
Košarkaš Partizana Danilo Anđušić rekao je da, i pored večerašnjeg poraza od Real Madrida, i dalje veruje da crno-beli mogu da slave u četvrtfinalnoj seriji Evrolige i plasiraju se na fajnal-for u Kaunas.
„Večeras smo bili jako blizu našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << cilja, ali daleko od toga da je bilo šta izgubljeno. Stvarno verujem da možemo doći do te pobede u četvrtak. Verujemo u ovaj tim, verujemo u to što radimo i, bez obzira koji je trenutno rezultat, verujemo da možemo da prođemo. Daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu u četvrtak“, rekao je Anđušić novinarima u Beogradskoj areni.
Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Beogradu od Real Madrida sa 80:82, u trećoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Evrolige.
Govoreći o meču, Anđušić je naveo da misli da njegov tim nije odigrao lošu utakmicu, da su se borili svih 40 minuta i dali sve od sebe.
„Sjajno smo otvorili utakmicu, poveli sa velikom razlikom, međutim, oni su promenili odbranu, nismo se snašli baš najbolje u nekim trenucima na tu njihovu zonu koju su igrali. (Valter) Tavares je krenuo da dominira u reketu, što je takođe doprinelo tome da se vrate u igru i drže egal utakmicu do samog kraja“, rekao je Anđušić.
Partizan će u narednom meču, u četvrtak, biti jači za Matijasa Lesora kojem ističe kazna zbog incidenta na kraju druge utakmice u Madridu.
„Sigurno će nam značiti povratak Lesora u rotaciji pod košem i u tom duelu sa Tavaresom. Sigurno će nam pomoći“, rekao je Anđušić.
Četvrta utakmica četvrtfinalne serije između Partizana i Reala na programu je u četvrtak od 20.30 u Beogradskoj areni.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Sport



Naslovna strana
Naslovna strana za 29. april 2023.
Galerija



Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa
Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.


Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.
– Živko Gocić, vaterpolista



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.