Anđelković: Piper pogrešio kod crvenog kartona igraču Rada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2020, 14:12

Anđelković: Piper pogrešio kod crvenog kartona igraču Rada

Glavni sudija utakmice između fudbalera Partizana i Rada, Petar Piper, pogrešio je kada je u 47. minutu, pri rezultatu 1:0 za crno-bele, isključio igrača gostujućeg tima Nikolu Đorića, smatra nekadašnji arbitar Žarko Anđelković, koji je 12 godina bio aktivan kao sudija na terenima Super i Prve lige Srbije.

Partizan je u utakmici sedmog kola, na povratničkom debiju trenera Aleksandra Stanojevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pobedio sa 3:0.

"Piper je pogrešio, tu nema sumnje, i tako pomogao Partizanu. Očigledno je bilo da je napravio previd, kao i njegov pomoćnik. Mada je najviše greška Pipera", objašnjava Anđelković.

Kako navodi, Sadik nije bio u izglednoj situaciji za postizanje pogotka.

"Sa desne strane je imao igrača koji je mogao da stigne loptu. Pomoćnik je takođe mogao da signalizira i da pomogne glavnom", istakao je Anđelković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Piper pogrešio kod crvenog kartona igraču Rada"

Izvor: B92, 13.Sep.2020

Petar Piper, sudija utakmice između Partizana i Rada, pogrešio je u 47. minutu, pri rezultatu 1:0 za crno-bele, isključio igrača gostujućeg tima Nikolu Đorića...Ovo smatra nekadašnji arbitar Žarko Anđelković koji je 12 godina bio aktivan kao sudija na terenima Super i Prve lige Srbije...Partizan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.