Anamarija dala zeleno svetlo, na vidiku prvi odlazak iz Partizana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anamarija dala zeleno svetlo, na vidiku prvi odlazak iz Partizana! (foto)

Atraktivna menadžerka zajedno sa svojim fudbalerom već postigla načelni dogovor sa crno-belima?

Nema sumnje, u Humskoj jedva čekaju zimu, kako bi izvršili novu rekonstrukciju ekipe, a u skladu sa zamislima aktuelnog šefa struke Zorana Mirkovića koji je letos morao da nastavi rad sa ekipom koju je nasledio od Miroslava Đukića.

Ta ekipa očigledno nije kadra da se ravnopravno bori za šampionsku titulu, pojačanja su neophodna, pre svega u ofanzivnoj liniji tima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << s obzirom da je Partizan tek peti po efikasnosti u Superligi, a više golova je postigao i novajlija u ligi, novosadski Proleter.

Nekolicina igrača nije uspela da se nemetne Mirkoviću tokom jeseni i za početak se očekuju njihovi odlasci.

A prvi koji bi mogao da spakuje kofere najverovatnije je rumunski internacionalac, desni bek Gabrijel Enake.

On gotovo da i ne dobija priliku posle revanš meča sa Bešiktašom, igrao je od tada jedino protiv Poleta u Sivcu u revijalnoj utakmici, kada je postigao dva gola, ali mu ni to nije pomoglo da popravi svoj status kod Mirkovića.

Ako se to ne dogodi ni danas na Banovom brdu protiv Čukaričkog, imajući u vidu brojne kadrovske probleme u redovima crno-belih, odlazak Enakea već na zimu je izvestan.

''Telegraf'' je danas došao do saznanja da je uprava Partizana već postigla načelni dogovor sa Enakeovom menadžerkom Anamarijom Prodan o sporazumnom prekidu saradnje sa iskusnim rumunskim fudbalerom.

To praktično znači da će Enake dobiti "čiste papire", a biće mu plaćeno samo ono što je zaradio do trenutka prekida saradnje. Podsetimo, on je letos i došao u Humsku kao slobodan igrač.

-

View this post on Instagram

GOOD LUCK GABRIEL ENACHE IN FC PARTIZAN BELGRAD!!! LOVE U!!! #bestmanagersever

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on Jun 20, 2018 at 6:15am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.