Aleksej Nikolić je novi igrač Partizana

Izvor: Mondo, 10.Jul.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksej Nikolić je novi igrač Partizana

Ovu vest potvrdio je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović preko Twitter naloga. Nikolić potpisao trogodišnji ugovor.

Foto: MN Press

Rade Zagorac, pa Aleksej Nikolić.

Postao je već manir da transfere igrača objavljuje predsednik Partizana Ostoja Mijailović i to preko svog Twitter naloga.

Tako je Mijailović upravo objavio dobrodošlicu reprezentativcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Slovenije, plejmejkeru Alekseju Nikoliću, koji je prethodnih godina igrao u Nemačkoj.

Aleksej, dobrodošao u #KKPartizan!#MiSmoSpremnipic.twitter.com/1gyn7ovqkF

— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) July 10, 2018

Novi plejmejker Partizana, rođen je 21. februara 1995. a u novoj sezoni će zadužiti crno-beli dres sa brojem 77. Potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom.

Ovaj 23-godišnji košarkaš je od leta 2015. bio je u Bambergu, sa kojim je imao priliku da igra Evroligu, mada ne u važnoj ulozi.

Prošle sezone igrao je prosečno 12 minuta po utakmici, uz učinak od 2,6 poena i 1,7 asistencija.

Sa reprezentacijom Slovenije je osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2017. godine.

U Bamberg, koji je višestruki prvak Nemačke, stigao je iz sarajevskog OKK Spars, gde je proveo četiri godine i bio lider juniorskog sastava, zajedno sa Đokom Šalićem. Prve košarkaške korake napravio je u Laškom i rodnoj Postojni.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.