Aleksandar Pavlović: Sve je manje oscilacija

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2014, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Pavlović: Sve je manje oscilacija

Čim je kročio na parket „Jezera“ bilo je jasno da će to biti veče u kojem će Partizan moći potpuno da se osloni na miks talenta, kvaliteta i želje Aleksandra Pavlovića.
Provereni as krao je lopte, trčao kontre i polukontre, pravio čvrste faulove, asistirao bez gledanja, ali i nemilice zasipao koš Radničkog. Ubacio je četiri trojke i četiri šuta za dva, završio meč sa 22 poena.
Bio sam raspoložen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << shvatio sam utakmicu kao jednu od najbitnijih u sezoni. Svi smo tako pristupili meču i zabeležili mnogo važnu pobedu. Znali smo da će biti izuzetno teško, igrali smo na vrućem terenu, tako smo se i borili – raspoloženo je poručio Aleksandar Pavlović.
U poslednjih nekoliko utakmica crno-beli su sve sigurniji i konstantniji, sa sve kraćim padovima koncentracije koji ne ugrožavaju rezultat.
Zaista je sve manje oscilacija. Svima nam je jasno koliko je bitna koncentracija od prvog do poslednjeg minuta. Sve ekipe su dobre, nijednu nećemo lako pobediti.
Što se tiče uloga, Pavlovićeva se odnosi na pozicije dva i tri.
To nije ništa novo za mene, tokom cele karijere sam igrao na beku i niskom krilu. Mogu da napadam sa dvojke i trojke, ali mogu i da branim igrače na tim pozicijama. Šta god je potrebno timu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.