Aleksandar Džikić se oprostio od majke Milke i u dvorani Aleksandar Nikolić (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 10:20

Aleksandar Džikić se oprostio od majke Milke i u dvorani "Aleksandar Nikolić" (VIDEO)

Dirljiva scena.

Nekadašnji trener Partizana, a sada strateg Hapoel Jerusalima, Aleksandar Džikić, oprostio se od majke Milke i uoči meča ABA lige Partizan – Studentski centar.

Milka Džikić je preminula prošle sedmice, bila je veliki navijač crno-belih i redovan pratilac utakmica Partizana. Na mestu na kojem je ona sedela u prvom redu bila je ostavljena bela ruža. Aleksandar je uoči meča ostavio i crno-beli šal, poljubio ga i napustio dvoranu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << “Aleksandar Nikolić”.

Ovaj emotivan trenutak navijači u dvorani su pozdravili aplauzom. Pogledajte na 5:45 minuta u video klipu.

Hapoel je prethodnog vikenda učestvovao na fajnal-foru FIBA Lige šampiona u Malagi, gde je poražen u finalu od Bona 77:70.

Srpski trener je ostao uz ekipu i pored smrti majke, na čemu su mu igrači i svi u klubu neizmerno zahvalni.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.