Albanci iz Škendije hteli u kovnicu novca!

Izvor: S media, 12.Jul.2011, 02:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci iz Škendije hteli u kovnicu novca!

Ekspedicija Škendije nije imala problema na putu od Austrije do Beograda, ali su je prvi problemi sačekali u srpskoj prestonici prilikom dolaska u hotel "Prestiž" gde je smeštena.

Autobus sa registarskom oznakom Tetova dugo nije mogao da uđe na parking hotela i to zbog nesnalažljivosti vozača, koji nije mogao da savlada usku "lakat krivinu".

Partizan: "Balisti", uzalud dolazite

Edvardo: Ja sam novi Kleo

Petrović: Nisam završio priču >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa Viteseom

Luizao nije položio ispit protiv Jagodine?

Zbog toga je pokušao da iskoristi obližnje dvorište Zavoda za izradu novčanica i kovanog novca, ali portir koji tu radi, to nije dozvolio.

To je unelo dodatnu nervozu u redove makedonskog prvaka, ali se na kraju sve dobro završilo i mogu da se koncentrišu samo na utakmicu.

Kakvi su prvi utisci po dolasku u Beograd i šta im je trener odgovorio kada su izrazili želju da se prošetaju gradom, pogledajte OVDE.

FOTO: Večernje novosti

(Alo)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na S media...






Povezane vesti

"Grobari" putuju na revanš!

Izvor: S media, 12.Jul.2011

Prema poslednjim saznanjima, navijači Partizana nemaju nameru da se povinuju naređenju UEFA po kojem im je zabranjeno da putuju na revanš utakmicu protiv Škendije. ..Utakmica visokog rizika, između Partizana i šampiona Makedonije, za koji igraju i navijaju mahom Albanci, sigurno će izazvati veliku...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.