Akojon debituje u sredu: Pavlović mi je rekao šta me čeka u Pioniru

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akojon debituje u sredu: Pavlović mi je rekao šta me čeka u Pioniru

"Fascinantno je koliko klub ima trofeja. Sasvim je jasno da sam došao u tim koji želi samo pobede i ima najviše ambicije", rekao je Akojon koji je odabrao dres sa brojem dva

Navijači Partizana konačno su dočekali plejmejkera Džoša Akojona, novi organizator igre crno-belih danas je prošao lekarske preglede, a u crno-belom dresu trebalo bi debituje u sredu na revijalnom meču u hali Pionir.

Amerikanac nigerijskog porekla u nedelju je odradio prvi trening >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa ekipom, a odlučio je da zaduži Partizanov dres sa brojem dva.

"Fascinantno je koliko klub ima trofeja. Sasvim je jasno da sam došao u tim koji želi samo pobede i ima najviše ambicije. Sa saigračima sam već pričao o onome što nas očekuje, cilj je jasan i zbog toga sam i ovde. Pavlović mi je rekao za posebnu utakmicu koju ćemo igrati u sredu. Biće mi velika čast da upravo tada debitujem za Partizan", rekao je novi član srpskog šampiona za klupski sajt.

Akojon je u subotu uveče doputovao u Beograd, a sa prvakom Srbije potpisao je ugovor do kraja sezone.

Revijalna utakmica "Grobari za nas" igra se u sredu od 19.30, a protivnik ekipi Partizana biće tim sastavljen od bivših igrača kluba iz Humske. Prihod od prodatih karata ići će kao pomoć u klupsku kasu crno-belih.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.