Ako se po jutru da poznaje... Grobari ponosni, u Evropi niko kao Partizan! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako se po jutru da poznaje... ''Grobari'' ponosni, u Evropi niko kao Partizan! (foto)

Ovih dana navijači Partizana uživaju u pogledu na tabelu.

Ono što je za Partizan najvažnije, to je da Trinkijerijev tim odlično napreduje u Evrokupu i da je već posle prvih pet kola maltene ušao među 16 najboljih ekipa u ovom takmičenju i ujedno najavio velike mogućnosti ove sezone.

Crno-beli posle prvih pet kola imaju skor 5-0 i jedina su neporažena ekipa ne samo u svojoj Grupi B, nego od svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << aktuelnih učesnika Evrokupa, a ima ih ukupno 24.

A dodatni razlog za ponos koji navijači Partizana ističu na društvenim mrežama jeste i činjenica da više ni u Evroligi nema neporaženih ekipa, posle poraza Barselone u Milanu.

Naravno, reći ćete da Evroliga i Evrokup nisu isto, ali ako Partizan ovako nastavi, povratak crno-belih u evropsku elitu biće veoma blizu.

Možda baš kroz osvajanje Evrokupa? ''Grobari'' o toj opciji sve češće razmišljaju...

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.