Ako je Real kraljevski, onda je Partizan carski klub

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 18:33

"Ako je Real kraljevski, onda je Partizan carski klub"

Partizan i Real Madrid u utorak od 20.30 igraju treći meč četvrtfinalne plej-of serije Evrolige.

Crno-beli imaju 2-0 i na korak su od plasmana na fajnal-for, ali još uvek se ne priča toliko o tome i izvanrednoj igri izabranika Željka Obradovića, koliko o tuči u Madridu na 100 sekundi pre kraja druge utakmice.

"Videli smo varvarstvo pojedinih igrača Reala na drugoj utakmici. Neki košarkaši Partizana su naseli na provokaciju i sačekali smo kazne. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Po svim parametrima Beograđani bi sa 3:0 dobili Real, jer tim sjajnog Žoca igra odlično. Dolaskom sportskog direktora i jake sportske ličnosti, Zorana Savića i najtrofejnijeg trenera Željka Obradovića omogućeno je da Beograđani dobro grabe. Utakmice u Madridu su bile javni čas košarke koji su demonstrirali crno-beli. Real je pročitan sa svih strana i da nije povrede i kazni Partizan bi u trećoj utakmici obezbedio vizu za Litvaniju", istakao je Nikolić za "Mozzartsport".

Potom je trener MZT-a poentirao:

"Real je najtrofejniji evropski klub, ali ako su oni kraljevski klub, Partizan je carski. Očekivali smo, pre ovih dešavanja, da Partizan ode u Kaunas i čak dobije Barselonu. U normalnim okolnostima bi bilo tako, u novoj situaciji ostaje da se vidi. Za Dantea Eksuma sam glasao, u ABA ligi, kao najboljeg defanzivca", objasnio je Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako je Real kraljevski klub, onda je Partizan carski! Gagi Nikolić pecka Madriđane pred dolazak u Arenu!

Izvor: 24sedam.rs, 01.Maj.2023

Trener MZT-a uveren da bi crno-beli, da nije bilo tuče i kazni posle drugog meča u Madridu, bili sigurno u finalu Evrolige

Nastavak na 24sedam.rs...

"Pakao Beograda" – Španci u strahu pred meč Partizana i Reala VIDEO

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 08:03

Španska "Marka" svesna je šta košarkaše Real Madrida čeka u utorak od 20.30 i to je slikovito prenela svojim čitaocima...Partizan i Real ove večeri sastaju se u trećoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige, a sve nakon haosa u drugom meču u Madridu...Tada je došlo do velike tuče među igračima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.