Ako Partizan neće Vukića, hoće Vojvodina

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2012, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako Partizan neće Vukića, hoće Vojvodina

Zvonimir Vukić čeka Partizan, crno–beli čekaju Zvonimira, a ako se dve strane ne dogovore oko produžetka saradnje, iskusni vezista bi mogao da obuče dres Vojvodine.

Partizanovu neodlučnost bi mogla da iskoristi Vojvodina. Naime, pregovori između iskusnog veziste koji je svojim golovima pogurao crno - bele ne ka prvom mestu, već praktično tituli šampiona i Partizana su se odužili.

Problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je u uslovima, Vukić nije zadovoljan ponudom i tu bi u igru mogla da uđe Vojvodina.

Naime, Novosađani traže organizatora igre nakon odlaska Merebašvilija, a Vukić bi se idealno uklopio. Vukić bi sigurno bio i bolje rešenje od Moreire koji i dalje nije stigao na pregovore, a pitanje je u kakvoj je formi.

"Prekomanda Jojića iz Teleoptika u prvi tim ne znači da smo odustali od Vukića. U kontaktu smo, svako ima svoj stav, a voleli bismo da taj posao okončao pre polaska u Dubai", najavio je Albert Nađ.

U svakom slučaju, Vojvodina bi nenadano mogla da profitira. Videćemo da li će ponuda biti dovoljna da Vukić prelomi i preseli se u Novi Sad.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.