Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jan.2024, 05:35

AdmiralBet ABA Talks

Najtrofejniji trener Evrope i aktuelni šef struke Partizana Željko Obradović biće u ulozi selektora reprezentacije Evrope, u utakmici posvećenoj legendarnom Draženu Petroviću.
To je u drugom izdanju podkasta “AdmiralBet ABA Talks“ otkrio Draženov brat Aleksandar Petrović i potvrdio datum odigravanja tog meča.
Na tu priču ga je podstakao voditelj Edin Avdić pitanjem o Petrovićevom srdačnom zagrljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sa Obradovićem posle nedavne utakmice Cibone i Partizana u Zagrebu. 
“Željko mi je rekao nešto što me je dirnulo, uradio je nešto što me je porodično dirnulo. Nas dvojica se poštujemo. Ali, mogu da vam kažem i jednu ekskluzivu, mogu da počnem već da otkrivam.
Početkom februara, u Zagrebu ćemo predstaviti utakmicu povodom utakmice posvećene Draženu. Igraće reprezentacija Hrvatske protiv selekcije Evrope. A ko će predvoditi selekciju Evrope, nego najtrofejniji evropski trener. 
Nas dvojica imamo te odnose… On je bez ikakvog problema pristao da bude frontmen te reprezentacije koja će 5. septembra igrati tu utakmicu u Zagrebu. Ono što mi je rekao, ostavilo mi je jak utisak, a taj zagrljaj je bio spontan“, rekao je Petrović.
Usledilo je pitanje kako su izgledali igrački dueli Petrovića i Obradovića, na šta je Aco uzvratio još nekiim zanimljivim informacijama.
“Njega kao igrača nisam shvatao kao ozbiljnu pretnju, jer je došao debelo iza mene. Kako sam funkcionisao kao igrač? Ako je u pitanju Partizan, išao sam na Kiću. Bio mi je idol, najbolji u tom periodu. Ali, neću da se kačim sa tamo nekim petim, šestim…
Ili, kad smo igrali protiv Zvezde, bile su epske tuče sa Zoranom Radovićem. To je bilo sofisticirano. Studiraš protivnika, tražiš mu slabu tačku i kad misliš da je znaš, onda kreće priča“, otkrio je Petrović, a celu epizodu ovog sve popularnijeg podkasta možete da pogledate OVDE.
Podsetimo, uz voditelja Edina Avdića i Aleksandra Petrovića, stalni učesnici podkasta su i Žarko Paspalj i Saša Dončić.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.