Adem Ljajić u Partizanu?

Izvor: B92, 11.Avg.2022, 10:35

Adem Ljajić u Partizanu?

Srpski fudbaler Adem Ljajić mogao bi da se vrati u Partizan.

Jedan od najtalentovanijih izdanaka Omladinske škole Partizana u 21. veku želja je crno-belih u tekućem prelaznom roku.

Telegraf saznaje da su tim povodom već načinjeni konkretni koraci i Ljajić bi uskoro kao slobodan igrač mogao da dođe u Partizan.

Ademu Ljajiću je 1. jula istekao važeći ugovor sa turskim velikanom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bešiktašom.

Partizan, pak, polaže na činjenicu da je Ljajić još uvek zainteresovan za ozbiljan fudbal u Evropi i da bi posle 12 godina u inostranstvu mogao da se vrati kući i pomogne svom klubu u delikatnoj situaciji.

Sam fudbaler trenutno boravi u Srbiji, odnosno u rodnom Novom Pazaru, a nedavno je uživo i gledao međusobni susret pomenutog kluba i crno-belih u Superligi Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSPLOZIJA U HUMSKOJ: Adem Ljajić se VRAĆA u Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2022

Veliko pojačanje za crno-bele...Nekadašnji srpski reprezentativac i bivši igrač Partizana, Adem Ljajić mogao bi ponovo da obuče dres beogradskih crno-belih. Provereni ofanzivni vezista je već dugo van terena, jer od kako je došao u sukob sa čelnicima i trenerima u Bešiktašu, nije odigrao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Partizan zainteresovan da vrati Adema Ljajića?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2022

Nekadašnji srpski fudbalski reprezentativac Adem Ljajić mogao bi da se vrati u Partizan, prenose pojedini mediji...Kako se navodi, uprava crno-belih kontaktirala je 30-godišnjeg doskorašnjeg fudbalera Bešiktaša, koji je trenutno bez kluba...Ljajić je iz Partizana otišao pre 12 godina, prvo u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.