Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2021, 23:49

AZIJA: Tavamba rešeta u Saudijskoj Arabiji, Paločević doneo Seulu dugo očekivani bod

Nekadašnji napadač Partizana postigao osam golova na poslednjih osam utakmica

URAVA – OITA 3:2

(Fudbal, Japan 1)

Ostala je Oita i posle 11. runde na samo jednoj pobedi u sezoni, iako je sve do 75. minuta imala gol prednosti. Međutim, tada je Makino izjednačio, a Tanaka sedam minuta kasnije iskreirao preokret, za peti uzastopni poraz gostiju u prvenstvu.

SUVON SITI – SEUL 1:1

(Fudbal, Južna Koreja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1)

Seul je posle šest uzastopnih poraza konačno osvojio bod. Doneo mu ga je u četvrtom minutu nadokande srpski fudbaler Aleksandar Paločević preciznim udarcem sa bele tačke. Prethodno je Suvon u 79. minutu Veldvajk doveo u prednost, ali nije uspeo da je zadrži do kraja, pa će na beg sa začelja morati da sačeka makar do naredne runde.

SINGNAM – SUVON 0:1

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Singnam je u slobodnom padu. Domaćin je vezao treći uzastopni poraz u prvenstvu, a naneo mu ga je golom u 83. minutu Ki-Dže Li. Suvon je i u prvom delu sezone u okršaju dva tima slavio identičnim rezultatom.

BALESTIR – ALBIREKS NIGATA 1:4

(Fudbal, Singapur 1)

Treći uzastopni trijumf za goste i ujedno treći vezani poraz domaćina u prvenstvu. Albireks je u izvršenje misije očuvanja liderske pozicije sa tri pogotka vodio Tsuboi. Japanski napadač igra u odličnoj formi, u prošlom kolu je takođe stigao do het-trika i posle osam rundi kraj svog imena ima devet pogodaka, što ga čini drugim najefikasnijim igračem lige.

PERAK – MELAKA 0:1

(Fudbal, Malezija 1)

Okršaj timova iz donje polovine tabele pripao je Melaki. Ekipa nekadašnjeg napadača surduličkog Radnika i Napretka, Stefana Nikolića, slavila je minimalnim rezultatom i preskočila današnjeg rivala na tabeli. Jedini gol na meču postigao je Zaharulnizam u 61. minutu.

AL TAVON – AL FATEH 3:4

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Serija Al Tavona od pet mečeva prekinuta je, ali je Leandr Tavamba uprkos porazu svog tima nastavio da rešeta. Bivši napadač Partizana postigao je večeras 12. pogodak u prvesntvu, odnosno osmi na poslednjih osam utakmica. U tom periodu nije se upisao u strelce samo protiv Al Aina u prethodnom kolu. Međutim, pogodak koji je Tavamba doveo Al Tavon u vođstvo bio je samo najava efikasnog meča. Gosti su ubrzo izjednačili, da bi domaćin u poslednjem minutu prvog dela ponovo poveo. Zatim novo poravnanje u 55. minutu, a onda i potpuni preokret sredinom poluvremena, da bi pitanje pobednika rešio Majraši u 80. minutu. Al Tavon je u nadoknadi smanjio zaostatak, ali vremena za novo izjednačenje nije bilo.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.