ASANO NAPUŠTA PARTIZAN: Japanac u izlogu, može da bira gde nastavlja karijeru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 13:42

ASANO NAPUŠTA PARTIZAN: Japanac "u izlogu", može da bira gde nastavlja karijeru!

Prvi strelac crno-belih može da bira.

Jedan od najboljih sterala Superlige Srbije i definitivno prvi strelac Partizana Japanac Takuma Asano, ušao je u poslednju godinu ugovora sa crno-belima. Pružajući fenomenalne partije za tim iz Humske Asano se više nego dobro pokazao, stoga su iz uprave crno-belih odlučili da "izbaci na tržište" Evrope i sveta.

Za kvalitetnog Japanca zainteresovani klubovi iz Rusije, zatim sa bliskog istoka, Kine i Turske, za sada nema zvanične >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponude a na Asanu je da odluči kojim putem će krenuti.

#JapaneseAbroad: Partizan Belgrade set to sell Takuma Asano (18 goals this season) this summer before his contract ends.

Offers already recieved from Russia, Turkey, Middle East, and China.

While clubs from Spain and Germany are showing interest as well.https://t.co/v60n2N40yw

— Samurai Warrior (@SamuraiWarrio17) April 27, 2021

Svakako, želja navijača Partizana je da Asano ostane u crno-belom dresu i sledeće sezone međutim, ukoliko u Humsku stigne odgovarajuća ponuda Japanac će vrlo verovatno napustiti crno-bele.

Takuma je za Partizan ove sezone odigrao 32 meča na kojima je upisao čak 18 pogodaka uz osam asistencija.

Njegova trenutna vrednost porcenjena na sajtu "Transfermarket" iznosi 2 ipo miliona evra.

Velika borba za opstanak vodi se u Superligi Srbije, a njeni akteri su i Novi Pazar i Voždovac koji danas (18.00) igraju jedan od odlučujućih mečeva. Kvota na keca je 1,90, na iks 3,40, a na dvojku 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar - Voždovac.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.