APSOLUTNI REKORD PARTIZANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 21:34

APSOLUTNI REKORD PARTIZANA

Objavila ABA liga...

Partizan i Crvena zvezda vode veliku borbu u ''Štrak areni'' za titulu prvaka AdmiralBet ABA lige, tribine su prepune, a tokom prve četvrtine objavljen je i zvanični podatak koliko je navijača prisutno večeras.

Crno-beli su najavljivali, s obzirom na ogromno interesovanje, da će ovoga puta biti postavljen novi rekord i to se zaista i dogodilo.

I to ne samo kada je u pitanju AdmiralBet ABA liga, nego i Evroliga!

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvaničnom sajtu AdmiralBet ABA lige potvrđeno je da utakmici prisustvuje 21.198 gledalaca, što je više i od Partizanovog rekorda koji je postavljen tokom plej-ofa Evrolige protiv Reala, kada je prema zvaničnim podacima bilo prisutno 20.091 gledalaca.

2⃣2⃣,1⃣9⃣8⃣ | NEW RECORD@PartizanBC fans filled Štark Arena to the very last seat for Game 5 of the 2023 AdmiralBet #ABALiga Finals and set the new all-time #ABALiga single-game attendance record!

Read more at: https://t.co/IHQ64oviBR #ABAPlayoffs pic.twitter.com/Wfe1dLEETT

— AdmiralBet ABA League (@ABA_League) June 22, 2023

Još samo da sve protekne bez incidenata i utisak će biti potpun.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.