Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANKETA: Može li i Partizan ovako da kaže NE ucenama? (FOTO)

Iscrpljujuću i vrlo često prljavu bitku prožetu ucenama vode FIBA i Evroliga kako bi oprivoleli najbolje evropske klubove da im se priklone.

Posledna vest je da će FIBA navodno da izbacuje reprezentacije Saveza čiji se klubovi opredele da igraju Evrokup (ali ne i Evroligu) te se stoga pojavila i bojazan da bi Srbija mogla da preskoči Olimpijske igre ukoliko Partizan prihvati poziv >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Đordija Bertomeua.
U KSS su poručili da će se za početak oni praviti kao da ne postoje dok se ne izjasne ostale evropske federacije odnosno klubovi sa “starog kontinenta”.
Lietuvos rytas signed 3yr contract with EuroCup, said no to FIBA. Club's GM don't believe that FIBA can disqualify Lithuania from Euro 2017
— Donatas Urbonas (@Urbodo) March 29, 2016

Prvi koji su poručili da se ne plaše ucena činovnika FIBA su Litvanci odnosno Lijetuvos Ritas koji je potpisao trogodišnji ugovor za učešće u Evrokupu, a iz ovog kluba je stigla i poruka da veruju da reprezentacija zbog toga neće biti sankcionisana.
Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.