ANKETA Ko je gore prošao – Partizan ili Real?

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 17:50

ANKETA Ko je gore prošao – Partizan ili Real?

Košarkaši Partizana i Reala biće dobrano oslabljeni pred naredne mečeve u plej-of seriji Evrolige.

Organizatori kontinentalnog takmičenja su odlučili da žestoko kazne oba tima zbog incidenta koji je izbio na trećem meču u Madridu i, iako je moglo biti i daleko gore, činjenica je da će to uticati na obe ekipe.

Pred prvi meč u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je na programu 2. maja Željko Obradović je ostao bez Kevina Pantera (2 meča suspenzije) kojeg možda nećemo ni gledati do kraja duela sa madridskim Realom i Matijasa Lesora kojeg neće biti samo na prvoj utakmici u srpskog prestonici. Naravno, ni francuskog centra možda nećemo gledati više protiv španskog predstavnika ukoliko Partizan završi posao u trećoj utakmici.

Trener Reala Ćus Mateo neće moći da računa na Geršona Jabuselea na sledećih pet mečeva, dakle i u potencijalnoj sledećoj seriji, odnosno Gabrijela Deka za prvi meč u Beogradu.

Važno je uzeti u obzir da je kao posledicu incidenta povredu doživeo i Dante Egzum za koga još uvek nije poznato kada će se vratiti.

Stoga vas pitamo, ko je gore prošao nakon odluka Evrolige?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.