ANĐUŠIĆ O NEDOVIĆU: Bolje sam prošao od njega…

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 23:01

ANĐUŠIĆ O NEDOVIĆU: Bolje sam prošao od njega…

Bek Partizana trezveno analizirao prvi trijumf.

Partizan je poveo sa 1:0 u finalu ABA lige protiv Crvene zvezde, a Danilo Anđušić je dobio prvu bitku protiv odličnog prijatelja Nemanje Nedovića.

- Najvažnije je da smo mi poveli sa 1:0. Utisak je da sam ja bolje prošao od njega, mada je to manje bitno – istakao je bek Partizana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Anđušić zna šta je odlučilo pobednika na startu finala.

- Očekujem Zvezdinu reakciju, jer su u prvom poluvremenu igrali bez energije. Mi smo im otežali da pruže igru koju forsiraju tokom cele godine, bili smo odlični u odbrani i napadu. Igraćemo opet u četvrtak pred našim navijačima, što nam daje dodatno samopouzdanje da dobijemo još jednu utakmicu. Cilj je da odemo u goste sa osetnom prednošću.

Novi meč je već u četvrtak na istom mestu u isto vreme (Arena, 20 časova).

- Očekujem Zvezdinu veću agresivnost u odbrani, sigurno će reagovati. Igrali smo mnogo puta, ne može da bude mnogo iznenađenja, pobediće ko bude smireniji u najvažnijim trenucima – zaključio je Anđušić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.