ANDRADE VEĆ ODUŠEVIO GROBARE: Imao sam još ponuda, hteo sam samo u Partizan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:05

ANDRADE VEĆ ODUŠEVIO GROBARE: Imao sam još ponuda, hteo sam samo u Partizan (VIDEO)

Poslušao savet Rikarda Gomeša.

Stigao je u četvrtak u Sloveniju, a već danas je promovisan. Patrik Andrade je novi fudbaler Partizana, a navijači crno-belih gledaće da sa sedmicom na leđima. Zemljak Rikarda Gomeša i reprerezentativac Zelenortskih ostrva obratio se novinarima u društvu sportskog direktora Ivice Ilieva.

- Želim da se zahvalim svima i novim saigračima koji su moj prvi utisak učinili veoma dobrim. Odlična je atmosfera, i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobar je način da uđem u grupu - istakao je na početku predstavljanja Andrade.

Najveći razlog zašto je došao među crno-bele je Rikardo Gomeš:

- Pričao sam sa njim, on je bio razlog da odlučim da dođem ovde. Pričao mi je o atmosferi, o ljudima ovde i učinio je moju odluku lakom. Najvažnije jer je Partizan veliki klub. Ovo je pravi način da donesem odluku, sjajni navaijači, veliki klub i to je glavni razlog što sam ovde.

Ponuda Partizana nije bila jedina.

- Imao sam drugih ponuda, ali prvog momenta kada sam saznao da me Partizan želi, doneo sam odluku i pričao sa Rikardom. Pre dva dana sam pričao sa agentom i odlučio da dođem ovde. Došao sam da pomognem Partizanu da osvoji trofeje i mislim da svi zajedno možemo da učinimo da osvajamo trofeje - dodao je Andrade.

Broj sedam je zadužio jer veruje da mu donosi sreću, a navijačima je poručio da će ga uskoro videti na terenu gde će pokazati šta zna i ume.

- Spreman sam, ali moram da se uklopim u grupu i da upoznam sve o timu. Iz dana u dan će biti sve bolje i uskoro ću biti spreman - zaključio je Patrik  Andrade.

BONUS VIDEO:

Pogledajte zavidno fudbalsko znanje italijanske voditeljke Dilete Leote

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.